Doprava a platba

Doprava
Cena
Osobní odběr - Uloženka/DPD ParcelShop59 Kč
Osobní odběr - Zásilkovna59 Kč
DPD - kurýrní služba89 Kč
Osobní odběr - kamenná prodejnaZdarma
Objednávka nad 1 500 KčZdarma


Při platbě na dobírku bude účtováno doběrečné ve výši od 15 Kč.

Více informací na stránce Doprava a platba.

Doprava a platba

Proč nakoupit u nás

Ověřeno zákazníky
Certifikát
Ověřeno zákazníky

 
Certifikované obchodní
podmínky společností dTest
 
  • Výborné recenze od zákazníků
  • Přijatelné ceny
  • Velké množství zboží skladem
  • Podpora online platby
  • Rychlé dodání
  • Doprava zdarma od 1 500 Kč
  • Rozsáhlá síť odběrných míst
  • Kvalitní zboží
  • Vstřícné reklamační řízení

Napsali o nás

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
pružný, svižný nákup

2018-12-13

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
nízká cena za dopravu díky Úložence/Zásilkovně velký výběr zboží více možností platby

2018-12-11

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychlé vyřízení, komunikace s obchodem super.

2018-12-2

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychlé dodání zboží.

2018-12-1

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
S nákupem jsem byla velmi spokojená, vše proběhlo rychle a bez problémů, komunikace obchodu výborná, nemám co bych vytkla.

2018-12-1

Novinky

Zásady ochrany osobních údajů

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosíme, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

 

Kdo je správce?

Jsme společnost Jiří Hanzlík, IČO 64690563, se sídlem Jižní 218, 28903 Záhornice zapsaná živnostenském rejstříku - Městský úřad Poděbrady. Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

 

Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na tel. čísle 777 875 012 nebo na e-mail: info@bytovezarizeni.cz, info@petrolejovalampa.cz nebo info@petrolejovalampa.sk.

 

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

  • poskytování služeb, plnění smlouvy - Vaše osobní údaje v rozsahu: jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy a to po dobu po dobu 3 let od poslední objednávky.
  • vedení účetnictví - jste-li zákazníky, Vaše osobní údaje v rozsahu: jméno a příjmení, fakturační údaje nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů. Tyto údaje zpracováváme po dobu 10 let od objednávky.
  • marketing (zasílání newsletterů) - Vaše osobní údaje v rozsahu: e-mail, jméno a příjmení, pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme,že Vás naše novinky zajímají, a to po dobu 3 let od poslední objednávky. Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme Vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu po dobu 3 let od udělení souhlasu. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.
  • pokročilý marketing na základě souhlasu - pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu 3 let od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

 

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu Vám můžeme nabídnout ještě lepší služby. Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě Vašeho souhlasu.

Používání cookies můžete na svém počítači v internetovém prohlížeči zakázat.

 

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují
zneužití, poškození nebo zničení Vašich osobních údajů.

 

Předání osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci. Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit ještě lépe než my a na dané zpracování se specializují.

Jsou to následující zpracovatelé:

  • DPD s.r.o. - dopravce pro doručení objednávky.
  • Uloženka s.r.o. - dopravce pro doručení objednávky.
  • Zásilkovna s.r.o. - dopravce pro doručení objednávky.
  • Heureka Shopping s.r.o. - provozovatel portálu Heureka pro odeslání dotazníku spokojenosti.
  • SmartSelling a.s. - provozovatel systém u SmartEmailing pro odesílání newsletteru.
  • Google (Google Analytics) - provozovatel systému Google Analytics pro základní analýzu návštěvnosti stránek.

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme Vám však, že v takovém případě při výběru, budu na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

 

Předávání dat mimo Evropskou unii

Veškeré zpracování osobních údajů bude prováděno na území EU.

 

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu, viz výše.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů. Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 14 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Máte právo na přenositelnost. Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě do 14 dní.

Máte právo na výmaz (být zapomenut). Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na Vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu Vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom mohli případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich/mých e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

 

Mlčenlivost

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni
zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů.

Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše
osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018.